Gostilna

V naši kuhinji dajemo prednost lokalnim proizvodom. Sestavine, iz katerih pripravljamo hrano, morajo biti sezonske in sveže.

Pri nas ne boste brali dolgih jedilnikov! Naš Priporočnik, ki sledi različnim časom leta, ponuja izbrane jedi, ki so pripravljene iz svežih in sezonskih sestavin. Natakarji vam bodo k jedem z veseljem priporočili vino, ki bo oplemenitilo izbrano jed. Tudi vina so lokalna, prilagojena jedilniku, vinska karta pozna letne čase in vaša pričakovanja.

Veseli smo vseh, ki stopite skozi naša vrata. Še posebej se razveselimo tistih, ki jih lahko pričakujemo vnaprej in se jim zato lahko še posebej posvetimo. Če veste, da nas želite obiskati, nas torej le pokličite in rezervirajte mizo zase ali svoje prijatelje - tudi mi se radi pripravimo na vaš obisk. Ko boste pri nas gostili večje družbe, se bomo z veseljem prilagodili vašim kulinaričnim željam.

Želimo si, da bi se v našo gostilno radi vračali, širili dobro besedo o nas in k nam s ponosom pripeljali svoje goste in prijatelje. Dobrodošli pri nas!

Ponudba menijev


Glede na priložnost lahko izberete enega izmed predstavljenih menijev, oziroma z vami dogovorimo in pripravimo meni po vaših željah.

Poroka


  • MENI 1

    32 €
  • Sprejem na terasi popečene bruskete z različnimi nadevi, rezanje šunke
  • Goveja in čemaževa juha z bobovimi žličniki
  • Poširana postrv na grahovem pireju in cvetki cvetače in brokolija
  • Glavna jed na ovalih
    Dušeni goveji hrbet v porovi omaki, korenčkov štrukelj
    Posavski pohanec, smetanov krompir, sotirana zelenjava
    Svinjska ribica v žajbljevi omaki
    Sezonska solata
  • Štajerska kisla juha

  • MENI 2

    32 €
  • Parmezanova lizika
  • Gobova in goveja juha
  • Svinjski medaljon v omaki
    Zapečen štrukelj
    Sotirana zelenjava
  • Polnjena telečja prsa
    Pečena račja prsa, mlinci,
    Smetanov krompir,rdeče zelje
    Solata
  • Postrežba torte

  • MENI 3

    36 €
  • Aperitiv ob prihodu: Liker modre frankinje, Renete-jabolčno žganje, barrique slivovka, pogača, finger food
  • Gobova in goveja juha
  • Dušeni goveji hrbet, sirov štrukelj ali zdrobov cmok s slivovo marmelado
  • Glavna jed na ovalih
    Stegno Krškopoljca pečeno na nizki temperaturi,
    Smetanov krompir, jullien zelenjava,
    Som v sezamovi skorji, žafranov riž
    Ocvrt piščančji zavitki s sirom, pirina rižota z zelenjavo
    Popečen olimski sir, koromačev narastek
    Solata
  • Sadje
    Postrežba torte
  • Kisla juha
  • Gostilna
  • Pon - Sob
    07:00 - 22:00
  • Ob nedeljah in praznikih zaprto
  • Malice
    9:30 - 12:30
  • Kosilo
    11:30 - 15:00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Hotel
    Non-stop
  • Ulica Mladinskih del. Brigad 1
    8273, Leskovec pri Krškem
  • Delovni čas:
    Pon. - Sob. od 7:00 - 22:00
  • +386 (0)7 488 03 18
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Sledite nam

Naroči se na novice

Joomla Extensions