Gostilna
Pri nas ne boste brali dolgih jedilnikov! Naš Priporočnik, ki sledi različnim časom leta, ponuja izbrane jedi, ki so pripravljene iz svežih in sezonskih sestavin. Natakarji vam bodo k jedem z veseljem priporočili vino, ki bo oplemenitilo izbrano jed. Tudi vina so lokalna, prilagojena jedilniku, vinska karta pozna letne čase in vaša pričakovanja.
Veseli smo vseh, ki stopite skozi naša vrata. Še posebej se razveselimo tistih, ki jih lahko pričakujemo vnaprej in se jim zato lahko še posebej posvetimo. Če veste, da nas želite obiskati, nas torej le pokličite in rezervirajte mizo zase ali svoje prijatelje - tudi mi se radi pripravimo na vaš obisk. Ko boste pri nas gostili večje družbe, se bomo z veseljem prilagodili vašim kulinaričnim željam.
Želimo si, da bi se v našo gostilno radi vračali, širili dobro besedo o nas in k nam s ponosom pripeljali svoje goste in prijatelje. Dobrodošli pri nas!
Ponudba menijev
Obletnice
-
MENI 1
-
Sezonski finger food postrežen stoje ob sprejemu
-
Goveja in kremna česnova juha
-
Goveji hrbet v omaki, cambert cmok, brusnična marmelada
-
Glavna jed postrežena porcijsko
Piščančja kroglica, svinjska ribica v naravni omaki in zeliščnem ovoju, smetanov krompir, pirina rižota z zelenjavo -
Listnata solata
-
Razrez torte
-
Kisla juha
-
MENI 2
-
Sezonski finger food postrežen stoje ob sprejemu
-
Goveja in kremna porova juha
-
File postrvi po mlinarsko, pirina rižota z zelenjavo
-
Glavna jed postrežena porcijsko
Polnjen piščančji file s korenjem in špinačo v panko drobtinah, svinjska ribica v omaki, smetanov krompir, jullien zelenjava -
Listnata solata
-
Tris sladic, zraven postrežemo sladki Muškat
-
Male sarmice, slan krompir
-
MENI 3
-
Bučna juha in goveja juha iz volovskega repa
-
Testenine s kopunom in zelenjavo
-
Glavna jed postrežena na ovalih
Stegno Krškopoljca pečeno na nizki temperaturi,
Smetanov krompir, jullien zelenjava,
Pečena račka, mlinci, rdeče zelje,
Ocvrt piščančji zavitki s sirom, pirina rižota z zelenjavo
Popečen olimski sir, koromačev narastek -
Solata
-
Postrežba drobnega peciva in torte,
Sadje -
Piščančja obara
-
MENI 4
-
Sprejem s hladnimi prigrizki:
Kopunova pašteta, suho sadje v panceti,
slane skutne in parmezanove palčke,
kostanjev namaz na polenti, ocvrte olive -
Goveja in gobova juha
-
Dušeni goveji hrbet, zdrobov cmok, s slivovo marmelado
-
Glavna jed postrežena na ovalih
Pečen kopun, mlinci
pečenka krškopoljca, smetanov krompir, kostanj,
polnjeni telečji ocvrtki, julijen zelenjava, zelenjavni mafin
Pisana solata -
Postrežba drobnega peciva in torte
-
Kisla juha