Skip to main content

Od leta 1966

Kunst

Gostilna | hotel | catering | konferenčna dvorana

Dovolite nam, da se vam predstavimo!

Smo družinsko podjetje, ki deluje od leta 1966, ko sta stari oče Feliks in stara mama Tončka odprla Gostilno Šempeter. Leta 2015 smo svojo dejavnost razširili z nakupom Hotela Kunst v Leskovcu pri Krškem. Podjetje vodi tretja generacija, ki uspešno sledi družinski tradiciji in se trudi, da izpolni pričakovanja ter želje slehernega gosta, ki pride k nam.

Radi ustvarjamo! Priimek KUNST, ki smo ga podedovali od umetnikov iz Češke, v nemščini pomeni umetnost (die Kunst). Umetnike so klicali KÜNST-lerji, ker so slikali freske. V cerkvi in kapelah na Svetih gorah nad Bistrico ob Sotli so ohranjena njihova dela.

Vizija našega podjetja je: S kvalitetno storitvijo biti vodilni gostinec v vzhodni Sloveniji.

V naši kuhinji dajemo prednost lokalnim proizvodom. Sestavine, iz katerih pripravljamo hrano, so sezonske in sveže. Hvaležni smo, da imamo odlične dobavitelje, ki nam zagotavljajo kvalitetne surovine, iz katerih pripravljamo jedi za vas.

Eden izmed najpomembnejših členov v verigi so naši sodelavci. Skupaj uresničujemo cilje ter sledimo naši viziji. Veliko vlagamo v odnose z njimi ter upoštevamo njihova mnenja ter predloge, zato nas veseli, da imamo že kar nekaj let ustaljen kolektiv. Z njimi gradimo na vrednotah, ki jih delimo z vami. Zavedamo se, kako pomembni so vsi ti ljudje, s katerimi (so)ustvarjamo našo zgodbo.

Naša glavna skrb je zadovoljstvo naših gostov. Verjamemo, da so vtisi naših gostov odraz kakovosti naših storitev ter motiv za izboljšanje kakovosti le-teh. Cenjeni gostje, za vas se trudimo in delamo po najboljših močeh. Veseli bomo, če boste z nami podelili povratno informacijo o bivanju pri nas.

Smo ponosni lastniki certifikata Zeleni ključ. Ker nam je mar za naše okolje, uporabljamo reciklirane in biorazgradljive materiale (vrečke za smeti, vrečke za perilo, higienski pripomočki, mila, papir, slamice, pisarniški material ...). Hotel ima sončno elektrarno in okrog 50 % porabljene energije proizvedemo s pomočjo sonca.

Želimo, da bo čas, ki ga boste preživeli pri nas, čas udobja in topline. Zahvaljujemo se za vaš obisk in si želimo ponovnega snidenja z vami!

Družina Kunst

Srečo

Šef gostilne Kunst, vedno vesel in nasmejan, takšen je pravi gostinec. Ko ni v službi, rad stopi na gledališki oder in odigra v gledališki predstavi. Pogosto ga lovi čas, ko pa le z njim najdeta skupni imenovalec, ga lahko srečate na koncertu Balaševiča.


Breda

Skrbna in dobra, prava mama, takšna, ki vem, kaj je prava potratna potica in jo za praznike tudi speče. Rada ima naravo, zato tudi v gostilni po večini najdete naravne materiale in prave rože. Kadar ima čas, z veseljem zavije na travnik po travniško cvetje.

Tjaša

Navihana, z iskricami v očeh in šempeterskim naglasom, obožuje vintage in swing, pa naj gre za glasbo, obleke, avtomobile ali pa stare kuharske recepte. Včasih zavije v kmečko kuhinjo, da skupaj s pravo gospodinjo spečeta kruh in naredita potico.


Tamara

Se je naši družini pridružila leta 2013. Novosadčanka s simpatičnim slovenskim naglasom je v našo družino prinesla kajmak in veliko dobrih srbskih receptov. Najbolj navdušuje goste iz bivše Juge, saj jim z veseljem pove, da se je srbskega jezika učila le zaradi njih.


Nejc

Mlad in trdoglav, z dobro mero smisla za humor. Je tam, kjer je dobro vino in kitara od Balkana do Japana. Rad prisluhne zgodbam vinarjev in poskusi dobro kapljico.

 • Gostilna Kunst, Krško
 • Pon - Sob
  07:00 - 22:00
 • Ob nedeljah in praznikih zaprto
 • Malice
  9:30 - 12:30
 • Kosilo
  11:30 - 15:00
 • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 • Hotel Kunst, Krško
 • Non-stop
 • Ulica Mladinskih del. Brigad 1
  8273, Leskovec pri Krškem
 • Delovni čas:
  Pon. - Sob. od 7:00 - 22:00
 • +386 (0)7 488 03 18
 • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Sledite nam

Naroči se na novice