Gostilna

V naši kuhinji dajemo prednost lokalnim proizvodom. Sestavine, iz katerih pripravljamo hrano, morajo biti sezonske in sveže.

Pri nas ne boste brali dolgih jedilnikov! Naš Priporočnik, ki sledi različnim časom leta, ponuja izbrane jedi, ki so pripravljene iz svežih in sezonskih sestavin. Natakarji vam bodo k jedem z veseljem priporočili vino, ki bo oplemenitilo izbrano jed. Tudi vina so lokalna, prilagojena jedilniku, vinska karta pozna letne čase in vaša pričakovanja.

Veseli smo vseh, ki stopite skozi naša vrata. Še posebej se razveselimo tistih, ki jih lahko pričakujemo vnaprej in se jim zato lahko še posebej posvetimo. Če veste, da nas želite obiskati, nas torej le pokličite in rezervirajte mizo zase ali svoje prijatelje - tudi mi se radi pripravimo na vaš obisk. Ko boste pri nas gostili večje družbe, se bomo z veseljem prilagodili vašim kulinaričnim željam.

Želimo si, da bi se v našo gostilno radi vračali, širili dobro besedo o nas in k nam s ponosom pripeljali svoje goste in prijatelje. Dobrodošli pri nas!

Kopun

Rad dobro jem

Krškopoljc

Poskusite ga tudi vi

Ponudba menijev


Glede na priložnost lahko izberete enega izmed predstavljenih menijev, oziroma z vami dogovorimo in pripravimo meni po vaših željah.

Kopun


Pečen kopun tehta od 2,3 do 3 kg in je večji od piščanca, primeren pa je za štiri jedce. Kopuna je potrebno naročiti dan prej, saj ga bomo posebej za vas in vaše goste spekli po predhodnem naročilu skupaj s prilogami (mlinci, kostanj, sezonska zelenjava). Možno je naročiti le celega kopuna. Za vse vikend obiskovalce pa smo kopuna vključili v našo ponudbo sobotnih kosil.

  • Gostilna Kunst, Krško
  • Pon - Sob
    07:00 - 22:00
  • Ob nedeljah in praznikih zaprto
  • Malice
    9:30 - 12:30
  • Kosilo
    11:30 - 15:00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Hotel Kunst, Krško
  • Non-stop
  • Ulica Mladinskih del. Brigad 1
    8273, Leskovec pri Krškem
  • Delovni čas:
    Pon. - Sob. od 7:00 - 22:00
  • +386 (0)7 488 03 18
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Sledite nam

Naroči se na novice